Eindstand en bedankje!


Afgelopen vrijdag avond 27 juni heeft Alex van Hedel  met een select gezelschap afscheid genomen betreffende een van zijn avonturen dit maal voor KiKa. Namelijk ” Skyrunning” ofwel  hij heeft deelgenomen aan de Mount Everest Marathon 2014″ waarmee hij zijn debuut heeft gemaakt.
VLUU L110, M110  / Samsung L110, M110
 
Deze avond is het totaalbedrag opgeteld en bekendgemaakt wat er ingezameld is. Ook op deze avond nog was er geld gedoneerd! TOP mensen. Boven verwachting is het een grandioos mooi bedrag geworden.
  
Het bedrag wat mensen en bedrijven,  gedoneerd hebben en wat opgehaald is met de indoor cycling die we voor KiKa georganiseerd hebben komen we op een totaalbedrag van 4309,50 euro. Gewoon Fantastisch. Ook is er spontaan een team ontstaan die voor Kika strijden. De naam van dit team is “Team Bram” geworden zie ook de site van Bram op http://superbram.wordpress.com/2014/04/23/mount-everest-marathon-voor-kika/
KiKa versnelt de overwinning op kinderkanker, steun daarom KiKa.
kikaFeatured Image -- 1225
 
Bijna 25% van alle kinderen met kanker overlijdt aan deze ziekte. Ruim 75% geneest, maar door een agressieve behandeling kunnen zowel tijdens als na de therapie vervelende bijwerkingen ontstaan.De huidige chemo’s zijn dusdanig agressief dat kinderen die vandaag genezen zijn verklaard op latere leeftijd alsnog bepaalde orgaanbeschadigingen kunnen krijgen.
 
KiKa heeft als doel om de genezingskans van kinderkanker in 2025 naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. Daarom werft KiKa fondsen voor deze speciale onderzoeken, waarmee kinderen versneld hun kanker kunnen overwinnen.
 
Dus uw steun blijft nodig!
Doneren kan altijd op bovenstaande link van Team Bram  of rechtstreeks via de link van KiKa op: https://www.sportenvoorkika.nl/mount-everest-marathon-lopen-op-het-dak-van-de-wereld-voor-kika
In ieder geval iedereen hartelijk dank voor uw initiatieven ondersteuning, support, hulp en vriendschap.
 
Ook tijdens mijn Mount Everest Marathon avontuur heb ik hier vaak aan moeten denken. Dat heeft me veel energie en doorzettingsvermogen gegeven. Uiteindelijk heeft het ook goed geholpen en heb ik mijn verwachte tijd sterk verbeterd. Ik heb tijdens de Mount Everest marathon eigenlijk een PR gelopen van 7 uur 43 minuten en 10 seconden. Dit waar ik dacht toch minimaal 10 uur op te rennen.
 
10351256_802006003145323_2716181198900188923_n
 
Juist ook hartelijk bedankt alle journalisten, filmannen, fotograven, Maarten Beeks van SBS6 Hart van Nederland, Mattijs Smit van Omroep Brabant, Jeanne Bosmans van Brabants Dagblad,  Alle mensen van TV Schijndel met name Leonie Steenbakkers en Wim Vermeulen, De Mooi Schijndel Krant met name Fieke van Doremalen, http://www.altijdsporten.nl , http://www.nkbv.nlhttp://midden-brabant.nkbv.nlwww.hrdlpn.nl , www.42marathon.nlwww.avanti31.nl , www.cyclestar.nl , www.dkv-avanti.nl, www.gonso.dewww.lasportiva.com, Fitland Schijndel, Albert Heijn Schijndel, www.mutsaarsbikes.nl , www.thepluscompany.eu, Plus Markt Schijndel, www.topdeals.nl/catalog/default.php,  www.yuba.eu ,http://www.marosschijndel.nlhttp://www.denachtegaal.com, Mooi door Bianca kapsalon uit Esch, http://www.annetcheizooacupunctuur.nl, DJI PI Vught, Rabobank Schijndel, Welness Test en Training http://www.wt-t.nlhttps://www.snowleopard.nl,  http://www.fysiocentrumheesch.nl en het “Groentehoekje” uit Schijndel heel hartelijk dank allemaal voor uw initiatieven voor dit grandioos evenement voor KiKa “The Mount Everest Marathon 2014” gelopen door Alex van Hedel voor KiKa! Ook diegene die ik ben vergeten op te noemen (sorry hiervoor) toch heel hartelijk dank

 

Advertenties

Geplaatst op 30 juni 2014, in NIEUWS UPDATE BERICHTEN en getagd als , , , , , , , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Graag een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: